Hej press! Här finns all info du behöver om Lekisjazz: högupplösta pressbilder, kontaktinformation och biografi. Längst ner ser du ett axplock av vad som skrivits om Lekisjazz förut. 

Presskontakt
Ebba Lindqvist
brev [krumelur] ebbalindqvist.se

Pressbilder
Fotograf: Jonas Eriksson, Slutet är nära.
Klicka på bilden för att få högupplöst version.

Lekisjazz 2015, foto Jonas Eriksson

Lekisjazz 2015, foto Jonas Eriksson

Lekisjazz 2015, foto Jonas Eriksson

Högupplöst skivomslag
Grafisk form: Rikard Nilsson.
Klicka på bilden för att få högupplöst version.

Lekisjazzstandards skivomslag

Fler bilder finns på Lekisjazz Facebook-sida.
Följ oss även på Instagram @lekisjazz

Skrivet om skivan Lekisjazzstandards (2015)
Den första att plocka upp detta världsomvälvande skivsläpp var TT, vilket resulterade i bland annat denna tjusiga artikel i Göteborgsposten. Sedan fick vi prata lite med Dagens Nyheter, Tidningen Årsta/Enskede och Fria Tidningar för att inte tala om när vi gick vi upp så värst tidigt för att vara med i Morgon i P4 Stockholm. Kul tycker vi! Corren skrev en fin artikel och den bästa rubriken man kan tänka sig fick vi av SVT Kulturnyheterna. Elin pratade med P4 Göteborg inför vår spelning på Nefertiti och här tipsar Svenska Dagbladet om Lekisjazz. I Stim-tidningen (sid. 17) tipsas det om oss och en massa andra finfina barnalbum och Svensk Jazz ville också ha en liten pratstund.

Skrivet om skivan Lekisjazz (2011)
Jo, först så var Karin i studion hos Mitt i Musiken på P1 och blev intervjuad, sen blev Östgöta Correspondenten så intresserade att dom ringde Karin och intervjuade henne också om skivan, sen tyckte Corren att den var så bra att den fick 4 C:n i en recension. Dala-demokraten skrev en väldigt fin recension också och sen var Nacka Värmdö Posten väldigt intresserade av oss för att vi skulle spela på flera ställen i Nacka, och Mitt i Nacka Värmdö hakade på och intervjuade oss på Grand Hôtel i Saltsjöbaden. Flott! Sen upptäckte vi att Jazzlandet i P2 gillade Springlåten och att Radioapan också spelade Snögubbsjazz. Då blev vi ju glada såklart och ännu gladare skulle vi bli när Orkesterjournalen jublade över skivan. Oj oj, med rosor på kinderna läste vi sen om Lekisjazz i Tidningen Vi, Kupé och Vi Föräldrar som tipsade om plattan till alla föräldrar där ute. Tjusigt, igen!

(Klicka på tidningsnamnen för att läsa artiklarna)

Krokodil Lekisjazz